sâmbătă, 14 iunie 2014

Tu ocupate de activitatea firmei si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de contabilitatea firmei tale

     O profesie, este definită şi judecată prin cunoştinţele, aptitudinile, atitudinea şi etica celor implicaţi în această profesie. Este nevoie de o gândire minuţioasă, planificare şi o muncă grea a multor oameni pentru dezvoltarea concepţiilor, deprinderilor tehnice, modului de acţiune, efectuării cercetărilor, acumulării informaţiei necesare despre scopul şi munca profesionalilor.
     Profesia contabilă este una singură şi este formată din mai multe activităţi: activitatea de ţinere a contabilităţi, de elaborare şi prezentare a situaţiilor financiare, de audit, evaluare, alte servicii contabile etc.
     În orice profesie şi cu atât mai mult în domeniul profesiei contabile, prin natura problematicilor ei, în contextul globalizării economiei mondiale, este necesară aşezarea acesteia pe principii fundamentale, menite sa asigure standarde înalte de profesionalism şi calitate.
     În exercitarea profesiei sale contabilul trebuie să-şi conducă activitatea apelând şi respectând cele trei comandamente ale profesiei contabile:  educaţia, etica şi calitatea serviciilor prestate.
     Dacă ne gândim la viitor, trebuie să aspirăm la schimbări, care, inevitabil, vor influenţa şi profesia contabilă.
     Contabilitatea trebuie să răspundă schimbărilor. Trebuie să anticipăm schimbările prin scoaterea în evidenţă a provocărilor profesie contabile şi să ajutăm mediul de afaceri să se adapteze la viitor.
0725.316.318

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu